De Foxyhome makelaars stellen zich voor

Leuk dat je meer over ons te weten wilt komen. Wij zijn Jeanette en Maarten: twee makelaars met ervaring in de regio's waar we wonen en zijn opgegroeid.

Ik ben Jeanette Hobo, oprichtster van Foxyhome makelaardij. Een woning die als een thuis voelt, is heel belangrijk voor mij. Als mijn huis en het thuisfront op orde zijn, kan ik de hele wereld aan. Vanuit die ervaring help ik graag anderen hun woondroom waar te maken.  

Ik ben opgegroeid in de Haarlemmermeer en ik woon sinds 20 jaar in de regio Haaglanden (Den Haag en Rijswijk). Ik heb ruime ervaring als makelaar. Als master in de financiële economie, kan ik heel goed met u meedenken over de financiering van uw woning. 


Ik ben Maarten Hobo en ik woon mijn hele leven al in de Haarlemmermeer. Ik behaalde geruime tijd geleden mijn makelaarsdiploma. Daarnaast ben ik specialist in bouwkunde en andere technische zaken. De combinatie van dienstverlenend met mensen omgaan en de technische kant van de makelaardij is mij op het lijf geschreven. 

 

Ik ben Arie van der Meij (en mijn foto wil alleen maar liggen...grrr...). Ik ben assistent makelaar. Daarnaast studeer ik Rechten in Leiden. Ik ben opgegroeid in Rijswijk. 

Het Foxyhome concept

Samen met jou, maakt Foxyhome jouw woondromen waar. Foxyhome levert hoogwaardige producten, onder de kwaliteitsvlag van VBO-makelaars. Wij werken samen met Funda. Onze makelaars zijn gediplomeerd, ervaren en zij kennen de markt waarin zij werkzaam zijn. Daarnaast zijn zij HBO of Universitair geschoold in een voor de makelaardij relevante richting (bijvoorbeeld Bouwkunde of Financiën). Hierdoor hebben zij zeer veel kennis in huis. Bovenal zijn onze makelaars gedreven en gemotiveerd het (schijnbaar) onmogelijke voor u mogelijk te maken. 

Foxyhome staat voor een totaalconcept voor de realisatie van jouw woondromen. Je krijgt van ons een advies op maat voor de ver- of aankoop van de woning. Hierbij is een stylingadvies en financieringsoriëntatie inbegrepen. 

Wij slepen er voor jou de hoogste verkoopprijs uit. Onze courtage is ook afhankelijk van die opbrengst. Zo hebben we allebei hetzelfde belang. Ons doel is dat jij 100% tevreden bent!