Breng je financiën op orde!

Een huis kopen is een grote uitgave. Bijna iedereen heeft hiervoor wel een hypotheek nodig. De regels voor hypotheekverstrekking worden steeds strenger. In 2017 mag maximaal 101% van de koopprijs van het huis gefinancierd worden met een hypotheek. De kosten zijn hoger dan dat (2% overdrachtsbelasting, kosten van de notaris en makelaar, etc.). Je moet dus nu al een paar duizend euro uit eigen zak meenemen. 

Voor het verkrijgen van een hypotheek, wordt het BKR geraadpleegd. Heb je schulden, dan worden deze in mindering gebracht op het maximaal te lenen hypotheekbedrag. 

Er kunnen heel veel redenen zijn, waarom financieel advies voor jou van groot belang kan zijn. Hieronder geven wij een aantal cases weer.


Casus 1: geen eigen middelen voor aankoop woning

Wil je een woning kopen en heb geen eigen middelen om er in te investeren? Er zijn diverse mogelijkheden om de kosten boven de 101% van de aankoopprijs, toch te financieren. Wij weten hoe.Casus 2: financiën niet op orde en koopwens woning

Zijn je financiën je de baas en zorgen ze steeds weer voor onaangename verrassingen, zoals onverwachte rekeningen, dure uitgaven, etc? Wij helpen je om weer orde in je financiele chaos te scheppen, zodat je financiele positie (op termijn) gezond genoeg is om een woning te kunnen kopen. Casus 3: ik wil gewoon orde in mijn financiële chaos

Je doel is helemaal niet om een eigen huis te kopen.Je financiën jou de baas en je hebt het overzicht verloren. Hierin wil je verandering brengen. 


Voor casus 2 en 3 geldt aan het einde van het traject:

Extra dienstverlening: