Expat housing!

Als expat in Nederland kun je ervoor kiezen om een huis te huren te of te kopen. Als expat housing specialist kunnen wij je helpen om aan een prachtige woonruimte te komen. Financieel gezien is in de huidige marktomstandigheden (lage hypotheekrente en hoge huren) kopen vaak economisch gezien de beste situatie. Het zoeken naar een gepaste woning voor expat wijkt niet essentieel af van dat van een ‘gewone Nederlander’. Foxyhome makelaars werkt o.a. in de regio Haaglanden. In Den Haag (diverse internationals en supranationale instituten) en Rijswijk (Internationaal Merkenbureau) is veel vraag naar woningen voor expats. Ook in Amsterdam en omgeving (Hoofddorp en Nieuw-Vennep) zijn wij actief. Foxyhome makelaars kent de markt en weet je droomhuis te vinden!

Financieringsmogelijkheden eigen woning voor expat

Wat de financiering van de nieuwe woning betreft, zijn er wel verschillen met ‘gewone Nederlanders’. Aan expats worden aanvullende eisen gesteld. Zo moet je in het bezit zijn van een Nederlands paspoort (en bij stellen met één van de twee hiervan in bezit zijn), kun je een lager bedrag dan een ‘gewone Nederlander’ lenen en moet je in loondienst zijn (geen eigen bedrijf). Foxyhome makelaars kan u veel vertellen over de financiering van uw woning. Voor het beste hypotheekvoorstel werken wij samen met de beste gespecialiseerde bureaus.

Ons expat housing expertteam

Ons expat housing team bestaat uit hoog opgeleide en zeer ervaren makelaars. Wij staan je graag te woord in Nederlands, Engels of Hebreeuws.
Meer weten?
Wil je meer weten over de financiering van je woning als expat? Klik dan voor meer informatie over expat hypotheek.