Lokaal en CO2 neutraal!

Er komt steeds meer aandacht voor het milieu en we zitten met z’n alleen midden in een energietransitie. De een doet mee omdat er weinig andere keus is, de ander omdat hij de overtuiging heeft het verschil voor het milieu te maken en een volgende voor de eigen portemonnee. Foxyhome makelaars is ingericht op de toekomst.

Wij zijn een lokaal bedrijf en wij verplaatsen ons milieubewust op de fiets. Ons kantoor in De Strijp is voorzien van 16 zonnepanelen en het pand heeft energielabel A.

Doet u met ons zaken? Dan ontvangt u de milieuvriendelijke Foxyhome Dopper (een waterfles die heel veel plastic flessen en bekers bespaart).

Wilt u weten wat een energielabel A, B, C, D, E, F of G inhoudt? Wat dit betekent voor u als huizenkoper of -verkoper? Wilt u weten met welke maatregelen u de energieprestatie van de woning naar deze tijd kunt brengen en een schatting van de kosten daarvan? Ook daar kunnen wij u over informeren. Onze eigenaar-makelaar is bij diverse landelijke initiatieven van ontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en particuliere partijen betrokken.

Vindt u het milieu belangrijk en zoekt u een makelaar met kennis van de warmtetransitie? Neem dan contact met ons op.