Lokaal en CO2 neutraal!

Foxyhome ondersteunt u bij de zoektocht naar uw ideale woning van begin tot na het passeren van de transportakte bij de notaris. Bij ons zit u altijd goed en hebt u een groot

Er komt steeds meer aandacht voor het milieu. Foxyhome makelaars draagt ook graag haar steentje bij.

Wij zijn een lokaal bedrijf en wij verplaatsen ons milieubewust op de fiets. Ons kantoor in De Strijp is voorzien van 16 zonnepanelen en het pand heeft energielabel A.

Doet u met ons zaken? Dan ontvangt u de milieuvriendelijke Foxyhome Dopper (een waterfles die heel veel plastic flessen en bekers bespaart).

Wilt u weten wat een energielabel A, B, C, D, E, F of G inhoudt? Wat dit betekent voor u als huizenkoper of -verkoper? Wilt u weten met welke maatregelen u de energieprestatie van de woning naar deze tijd kunt brengen en een schatting van de kosten daarvan? Ook daar kunnen wij u over informeren. Onze eigenaar-makelaar is bij diverse landelijke initiatieven van ontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en particuliere partijen betrokken.

Vindt u het milieu belangrijk en zoekt u een makelaar met hart voor het milieu en kennis van de warmtetransitie? Neem dan contact met ons op.