Thuis in De Strijp en Rijswijk.

Wij zijn thuis in De Strijp!

Zoekt u een makelaar die thuis is in de wijk? Kies dan voor Foxyhome. Onze makelaar Jeanette Hobo woont zelf in De Strijp en is ook actief in de bewonersorganisatie. Zij kan de geinteresseerden in uw woning alles vertellen over de wijk, de woningen en de voorzieningen. “Thuis in De Strijp” noemen wij dat.

Omdat wij zo dichtbij zijn, zijn wij heel flexibel. Wij kunnen zowel in overdag als in de avond met u en de geinteresseerden voor je woning afspreken. Ook op zaterdag zijn wij beschikbaar.

Thuis in Rijswijk.

Naast De Strijp wonen onze makelaars al zeer lange tijd in Rijswijk (o.a. in De Strijp en nabij Oud Rijswijk). Ze zijn goed bekend in de hele stad en zetten zich maatschappelijk in. Foxyhome heeft haar basiswerkgebied afgebakend tot Rijswijk. Op deze manier kunnen wij onze klanten het beste bedienen. Wij hebben veel kennis van het gebied en de gemeenschap waarvan wij zelf deel uit maken. Daarnaast helpt het ons bij onze doelstelling een CO2 neutrale makelaar te zijn. Wij komen graag op de fiets naar u toe! Mocht dit laatste niet mogelijk zijn vanwege het transport van makelaarsborden, dan zetten wij onze hybride auto in.