200.000,00kk

4-kamerappartement met parkeerplaats

https://www.vbo.nl/koopwoningen/s-gravenhage/woning-249512-forellendaal-411.html

Let op: bezichtiging alleen mogelijk op 15 december 2018 tijdens het Open Huis.

Een echte topper deze zeer lichte moderne goed onderhouden 4-kamerwoning met ruim balkon op het Zuid-Oosten en eigen parkeerplek. De woning is gelegen op de derde woonlaag van een zeer goed onderhouden complex met wijds uitzicht voor en achter. Het winkelcentrum Kraayestein bevindt zich op een steenworp afstand.

Met de lift (of trap) gaat u naar de derde woonlaag, alwaar u via de galerij een hal waaraan 4 woningen grenzen binnen gaat. Naast de voordeur in de hal bevindt zich een interne bergruimte. U betreedt de woning via een ruime hal, waaraan alle vertrekken, uitgezonderd de masterbedroom, grenzen.

De ruime woonkamer biedt toegang tot een zeer ruim balkon en de masterbedroom. De masterbedroom is voorzien van een ruime inbouwkast met grote schuifdeuren. Het balkon is voorzien van kunstgras, schuttingen en een electronisch zonnescherm.

De woonkamer maakt een zeer ruimtelijke indruk. In de linker hoek treft u een moderne L-vormige keuken aan, voorzien van alle apparatuur, waaronder een inductie-kookplaat.

De badkamer is voorzien van een zeer ruime douchecabine zonder profielen uit 2016 en moderne wastafel. In de badkamer bevinden zich tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Aan de galerijzijde bevinden zich nog 2 volwaardige slaapkamers.

Het afwerkingsniveau van de woning is hoog. De vloer is voorzien van op patroon gelegd, recent laminaat (2017) en in de masterbedroom in 2018. Keuken, badkamer en separaat (hang) toilet zijn modern en helemaal van deze tijd.
Vrijwel alle muren zijn eind 2017 opnieuw gesausd

Tot deze woning behoort een ruime kelderbox en een eigen privé parkeerplek op het parkeerterrein van het complex.

De vertrekken hebben bij benadering de volgende oppervlakten:

Woonkamer met keuken : 32,5 m2
Slaapkamer achter : 14,8 m2
Slaapkamer 1 voor : 11,7 m2
Slaapkamer 2 voor : 9,2 m2
Badkamer : 4,7 m2
Hal : 6,5 m2
Balkon : 11 m2
Externe bergruimte : 10 m2
Inpandige berging : 1,2 m2

Let op: de VVE bijdrage is 289,23 per maand. Deze bijdrage is inclusief (voorschot) stookkosten, water en opstalverzekering. Het complex is voorzien van zonnepanelen en een zonneboiler.

Details

Vraagprijs : 200.000,00kk
Soort Pand : Woonhuis
Huur/koop : Verkocht
Status : Beschikbaar
Totaal opp. : 84
Adres : Forellendaal 411
Postcode : 2553 JR
Plaats : Den Haag
Provincie : Zuid Holland
Land : Nederland

Kaart